Filmora – jednostavan video editor po prihvatljivoj cijeni

Wondershare Filmora Video Editor

Filmora tvrtke Wondershare, moćan je softver za uređivanje videozapisa koji je stekao veliku popularnost zbog jednostavnosti korištenja, pristupačne cijene i širokog raspona značajki.
S Filmorom korisnici mogu kreirati zapanjujuće videozapise u različite svrhe, uključujući digitalni marketing, društvene mreže, ali i osobne projekte. U ovom ćemo članku pobliže razmotriti što Filmoru čini jednim od najboljih izbora kad je riječ o programima za uređivanje videa.

Najvažnije značajke Wondershare Filmora

Prvo i najvažnije, Filmora je dizajnirana da bude jednostavna za korištenje, čak i za one koji nemaju iskustva u uređivanju videa. Sučelje je user-friendly i olakšava uvoz, uređivanje i izvoz video zapisa, bez potrebe za velikim tehničkim znanjem. Softver je opremljen nizom značajki koje korisnicima omogućuju postizanje vrhunskih rezultata i profesionalnog izgleda, kao što su korekcija boje, miksanje zvuka i specijalni efekti.

Jedna od istaknutih značajki Filmore je velika zbirka efekata i tranzicija. Softver dolazi s više od 800 ugrađenih efekata, uključujući filtre, preklapanja i pokretnu grafiku. To znači da korisnici mogu brzo i jednostavno dodati kreativne detalje svojim videozapisima, bez potrebe da ih stvaraju od nule. Nadalje, Filmora nudi niz prilagodljivih predložaka koji se mogu koristiti u razne svrhe, od oglasa na društvenim mrežama do obiteljskih videa.

Uz svoju zbirku efekata, Filmora je opremljena nizom naprednih alata za uređivanje. To uključuje multi-track uređivanje, što korisnicima omogućuje kompleksnije editiranje video i audio zapisa u više traka odjednom. Filmora također uključuje značajke kao što je keyframing, koji omogućuje preciznu kontrolu nad video i audio efektima, i audio ducking, koji automatski smanjuje glasnoću glazbe kada je prisutan dijalog. Tu je i mogućnost praćenja određenog subjekta na video zapisu – Motion Tracking, a jedna od novijih značajki je Auto Bit Sync koja omogućuje automatsku sinkronizaciju s bitovima iz glazbene podloge. Na ovaj način korisnici mogu jednostavno kreirati moderne video zapise za TikTok i druge društvene mreže.

Više modela plaćanja – pretplata ili jednokratno

Još jedna ključna prednost Filmore je cjenovna pristupačnost. Za razliku od drugih profesionalnih alata za uređivanje videa, Filmora je dostupna po relativno niskoj cijeni i po modelu jednokratnog plaćanja, što je čini dostupnom širokom krugu korisnika. Nadalje, Filmora nudi besplatnu probnu verziju koja korisnicima omogućuje testiranje softvera prije nego što se odluče na kupnju.

Unatoč niskoj cijeni, Filmora je praktičan alat za uređivanje videa, koji koriste amateri, ali i profesionalci. Program podržava široki raspon video formata, uključujući HD i 4K. Može izvesti video zapise u formatima prilagođenim za društvene mreže, uključujući TikTok, YouTube i Facebook. Nadalje, Filmora se redovito ažurira i obogaćuje novim značajkama, čime se korisnicima osigurava pristup najnovijim alatima i tehnologijama. Ono što nam se posebno sviđa je činjenica da u Wondershareu neprekidno rade na pojednostavljivanju složenih radnji. U novoj verziji Filmore jednim klikom je moguće označiti subjekt u video zapisu i promijeniti pozadinu. Omogućeno je vrlo jednostavno maskiranje, a tu je i čitava zbirka stickera i audio zapisa koje možete koristiti u vašem videu.

Zaključak

Sve u svemu, Wondershare Filmora izvrstan je izbor za svakoga tko traži vrhunski, ali jednostavan softver za uređivanje videa. Još uvijek se pitate zašto se trebate odlučiti baš za Filmoru?
Evo nekoliko razloga. Ogromna zbirka efekata, animirani naslovi, prilagodljivi predlošci i napredni alati za uređivanje, koji uključuju AI tehnologiju. To definitivno Filmoru čini najboljim izborom za content kreatore. Osim toga sve možete isprobati u besplatnoj probnoj verziji i tek onda donijeti odluku o kupnji.

Ako ipak želite pomoć profesionalnih video editora, obratite nam se i za vas ćemo zakazati besplatno savjetovanje s nekim od naših stručnjaka.

VIŠE SLIČNIH ČLANAKA