Iskoristite 500 € bespovratne potpore za izradu web stranice za vaš apartman

500€ bespovratne potpore Vukovarsko-srijemske županije za izradu web stranica

Imamo dobre vijesti za iznajmljivače i ugostitelje! Vukovarsko-srijemska županija objavila je javni poziv za dodjelu bespovratne potpore u sklopu projekta Digitalizacija usluga u turizmu Vukovarsko-srijemske županije.

Bespovratne potpore dodjeljuju se registriranim iznajmljivačima, obrtima i tvrtkama u iznosu od 500,00 € po smještajnom ili ugostiteljskom objektu za izradu ili nadogradnju web stranice.

Uvjeti za dodjelu bespovratne potpore

Uvjet je da imate prebivalište odnosno sjedište na području Vukovarsko-srijemske županije te da se objekt za pružanje usluga također nalazi na području iste županije. Podnositelj mora biti registriran za djelatnost za koju podnosi prijavu, ne smije imati poreznog duga ili duga prema županiji. Ne smije biti u blokadi, stečaju ili bilo kojem sličnom postupku.

Prijave se podnose isključivo preporučenom pošiljkom do 27.10.2023. na adresu:

Vukovarsko-srijemska županija

JAVNI POZIV ZA DODJELU POTPORA ZA ULAGANJA
U DODATNU PONUDU UGOSTITELJSKIH I SMJEŠTAJNIH OBJEKATA IZ PRORAČUNA VUKOVARSKO-SRIJEMSKE ŽUPANIJE ZA 2023. GODINU

Županijska 9
32000 Vukovar

Za nepotpune prijave Povjerenstvo će tražiti nadopunu dokumentacije u roku 5 radnih dana. Ukoliko ne dostavite traženu dokumentaciju u zadanom roku, vaša prijava neće se razmatrati.

U prijavi je potrebno dostaviti:

  1. Ispunjen i ovjeren obrazac Zahtjeva za jednokratnu potporu
  2. Ispunjenu i potpisanu Izjavu o nepostojanju dugovanja prema proračunu Vukovarsko-srijemske županije
  3. Potvrdu Porezne uprave o nepostojanju duga (ne stariju od 30 dana)

Cijeli javni poziv pročitajte ovdje.

Zašto vam je potrebna web stranica?

Svaki ozbiljan poduzetnik investirat će u izradu web stranice, ako ni zbog čega drugog, onda zato što to njegovi klijenti očekuju. U današnje vrijeme, gosti će prije nego što se odluče na rezervaciju, pretraživati internet kako bi pronašli relevantne informacije vezane za smještaj ili ugostiteljski objekt koji ih zanima.

Provedena istraživanja upućuju na to da tvrtke koje nisu prisutne na internetu gube 93% svojih potencijalnih klijenata.

Specijalizirani smo za izradu web stranica koje privlače klijente svojim atraktivnim dizajnom i funkcionalnošću. Naš tim stručnjaka za izradu web stranica ima jedan cilj – pomoći vam da se istaknete na internetu i privučete nove klijente odnosno goste.

Iskoristite ovu priliku za izradu web stranice, a ukoliko vam je potrebna pomoć u postupku prijave, slobodno nam se javite.

Dokumenti vezani uz poziv:

  1. Zahtjev za dodjelu bespovratne potpore
  2. Izjava o nepostojanju duga
  3. Izvješće o provedenom projektu

500 € bespovratne potpore pokriva sve

Za vas smo pripremili poseban paket koji sadrži sve što je potrebno za funkcionalnu web stranicu te će cijeli iznos biti 100% pokriven bespovratnom potporom Vukovarsko-srijemske županije. To znači da je u cijenu uračunat hosting za prvih 12 mjeseci, optimizacija fotografija, ugradnja mape, kontakt obrasca i izrada tekstualnog sadržaja potrebnog za web stranicu.

Treba naglasiti da su sredstva ograničena i da je poziv otvoren do 27.10.2023. odnosno do utroška planiranih sredstava. Pristigle prijave obrađuju se redoslijedom zaprimanja. Zato požurite!

VIŠE SLIČNIH ČLANAKA